3 çocuk annesi kadın, eşinin 12 yıl muhtarlık yaptığı mahalleye muhtar adayı oldu - Karabük Haber Postası
3 cocuk annesi kadin esinin 12 yil muhtarlik yaptigi mahalleye muhtar adayi oldu XbdLIZf4 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2024 00:36 tarihinde yayınlandı
0
0

3 çocuk annesi kadın, eşinin 12 yıl muhtarlık yaptığı mahalleye muhtar adayı oldu

Samsun’da 3 çocuk annesi ev hanımı, daha önce eşinin 12 yıl muhtar olarak görev yaptığı mahalleye muhtar adayı oldu.

Samsun’un İlkadım ilçesi Gürgendağ Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuk annesi ev hanımı Nuray Yılmaz, daha önce eşi Mehmet Yılmaz’ın 12 yıl muhtarlık yaptığı mahalleye muhtar adayı oldu. 31 Mart seçimlerinde Güngendağ Mahallesi Muhtar Adayı olan Nuray Yılmaz, “Eşim bana ’muhtar adayı ol’ diye teşvik etti. ’Kadın dayanışması’ adı altında büyük destek görüyorum. Eşimin muhtarlık dönemimde her zaman yanındaydım. ’Destek sizden, hizmet bizden’ sloganı ile yola çıktık. Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

“Aza adayıyım”

Eski muhtar Mehmet Yılmaz ise “Mahallemizde 475 seçmenimiz var. 12 yıl muhtarlık yaptığım tecrübemle eşime destek veriyorum ve ayrıca ekibinde de aza adayıyım. Mahalle sakinlerimizin desteği ile 31 Mart’ta hizmetlerinize kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen sampiyonluk turu icin gelen bir takimi yenmenin gururunu yasiyoruz LM4OXdKG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Veysel Bilen: “Şampiyonluk turu için gelen bir takımı yenmenin gururunu yaşıyoruz”

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, Galatasaray maçının ardından, “Şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor evinde karşılaştığı Galatasaray’ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Kulübü Başkanvekili Veysel Bilen ile Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bilen, “Bu galibiyet, hak mahrumiyeti nedeniyle aramızda olmayan başkanımıza ve stadı dolduran taraftarımıza armağan ediyorum. Hocamız, teknik ekibimiz, oyuncu grubumuzla birlikte bu maçın da önemini idrak ederek iyi hazırlandık. 3 haftadır süregelen bir galibiyet zincirimiz vardı. Takımın performansı her geçen gün artıyordu. Şampiyonluğun en büyük adayı, buraya belki de şampiyonluk turu atmak için gelen bir takımı sürklase ederek yenmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu galibiyet bir tesadüf değil. 21 yıl sonra gelen bir galibiyet. Samsunspor bir yapılanma içerisindedir. Bu sene Konferans Ligi’nde ülkemize ciddi puanlar kazandırdık. Onun yanında lige renk kattığımızı düşünüyoruz. Evimizde kaybettiğimiz şanssız puanlar olmasa bugün yine ilk 5 takımın içerisinde olacaktık” diye konuştu.

“Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik”

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ise, “Bu sezonun en güzel maçlarından birini oynadık. Galatasaray çok iyi bir takım. Çok kaliteli oyuncuları var. Biz de eşit ve adil bir hakem olduğunda neler olduğunu gösterdik. Bu maça gelemeyen, bize göre haksız ceza verilen başkanımıza armağan ediyoruz. Bu sene çok maç oynadık. Onun yorgunlukları nedeniyle 7. sırada kaldık. İnşallah seneye çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin