Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Topçu Galeri

3 Ağustos’ta Elektrikler Yok

Gündem Yayın: 31.07.2014 15:22
3 Ağustos’ta Elektrikler Yok

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Ankara, Bartın ve Karabük’deki bazı yerlerde 3 Ağustos 2014 tarihinde elektrik kesintisine gidileceğini açıkladı.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, elektrik kesintisine gidilecek yerler şöyle:
“Ankara ili Mamak ilçesine 09.00 – 14.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Gülveren Mahallesi Gazelhan-Orhaneli-83-78-7270-46-69-82-42-71-40- Bahçelerüstü 46-42-41-38-37-82-39-45-Orhaneli-Şehit İdris Yılmaz Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.
Ankara ili Polatlı ilçesine 09.00 – 12.00 saatleri arasında scade altyapı çalışması nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Topçular Santral Karapınar Bozkurt Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.
Ankara ili Sincan ilçesine 14.00 – 17.00 saatleri arasında scade alt yapı çalışması nedeniyle İstiklal Mahallesi Ertümer Çiftçi- Cumhuriyet Mahallesi Şehit Rahmi-Hürriyet-Cengiz Topel-Celal Bayar-Adnan Menderes- Gazi Hürriyet-Kazım Karabekir-Adnan Menderes-Yıldırım Beyazit -Osman Tamer-Menekşe-Gazi Mustafa Kemal Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.
Ankara ili Sincan ilçesine 07.30 – 10.00 saatleri arasında scada altyapı çalışması nedeniyle İstiklal Mahallesi Ertümer Çiftçi- Cumhuriyet Mahallesi Şehit Rahmi-Hürriyet-Cengiz Topel-Celal Bayar-Adnan Menderes- Gazi Hürriyet-Kazım Karabekir-Adnan Menderes-Yıldırım Beyazıt-Osman Tamer-Menekşe-Gazi Mustafa Kemal Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.
Bartın ili merkez ilçesine 09.00 – 14.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle Akçalı Köyü Ömerköy Mahallesi Aşağı Mahallesi Yukarıköy Mahallesi Menci Mahallesi Arabacı Mahallesi Ortaköy Mahalles Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.
Karabük ili Yenice ilçesine 09.00 – 14.00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle Akmanlar Köyü Akmanlar-1 Mahallesi Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecektir.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:56
Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri,  İl Merkezi ve İlçelerde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi3 jpg

38 Ekip ve 101 personelin görev aldığı huzur ve güven uygulamasında  çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, eksikliği tespit edilen 31 araca da cezai işlem uygulandı.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi1

Yapılan uygulamalara İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Müdür Köse, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için tüm görevlilerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği ve şehrimizde mevcut huzur ve güven ortamının artarak devamı için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Öztürk)

Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:49
Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük’te hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri denetim faaliyetleri çerçevesinde hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıl hapis cezası ile yakalama kararı bulunan ve açık cezaevinden firar ettiği tespit edilen K.K.’yı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların vatandaşlar arasında rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini belirtti. (İHA)

Nesli tükenmekte olan su samurları görüntülendi

Dünya Yayın: 03.12.2023 08:36
Kaynak: İHA
Nesli tükenmekte olan su samurları görüntülendi

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda bulunan derelerde nesli tükenmekte olan su samurları görüntülendi.

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda, Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli yok olma tehdidine yakın kategorisinde değerlendirilen su samuru görüntülendi. Dere kenarında yiyecek arayan 4 su samurunu vatandaş cep telefonlarıyla görüntüledi. Nesli tükenmekte olan su samurları geçtiğimiz günlerde Gölcük’te de görüntülenmişti. Çekilen yeni görüntülerde ise su samurlarının Abant Deresinde yiyecek aradıkları anlar yer aldı.

Paylaş: