Reklam
Reklam
27 suc kaydi bulunan kadin yine hirsizlik yapinca yakalandi LilMJQ5g
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0

27 suç kaydı bulunan kadın yine hırsızlık yapınca yakalandı

Samsun’da 27 cürüm kaydı bulunan bayan, pazar yerlerinde iki yaşlı bayanın cüzdanlarından para çalınca, polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Canik ilçesindeki Perşembe Pazarı’nda ve Atakum ilçesindeki Türkiş Pazarı’nda iki farklı yaşlı bayanın çantalarındaki cüzdanlarından paraları çalındı. Her iki olayda da hırsız, paraları alıp cüzdanları da pazar tezgahı altına atıp kayıplara karıştı. Yaşlı bayanların polise şikayette bulunmaları üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Ofis Amirliği takımlarınca, takip ve çalışma sonucu her iki farklı pazar yerindeki olayı, çoğunluğu hırsızlık hatalarından olmak üzere toplam 27 cürüm kaydı bulunan Pembe Ö.’nün (42) gerçekleştirdiğini tespit etti. Hırsızlık gruplarınca yakalanarak gözaltına alınan bayan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Pembe Ö.’nün İlkadım ilçesinde bir kişinin çantasından yankesicilik usulüyle 7 bin 200 TL para çaldığı için yakalanarak 8 Ocak’ta çıkarıldığı mahkemece isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin