Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2024 Yılı Hareketlilik Yılı İlan Edildi

Kardemir Yayın: 27.12.2023 14:28
2024 Yılı Hareketlilik Yılı İlan Edildi

Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından 2023 yılında yapılan çalışmaları değerlendiren  İl Müdürü Coşkun Güven, 2024 yılının hareketlilik yılı ilan edildiğini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,  İl Müdürlüğü Yöneticileri ile 2023 yılını değerlendirdi.

İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri, Yurt Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan  Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, 2023 yılındaki çalışmalarından dolayı başta Yöneticiler olmak üzere her kademede çalışanlara teşekkür ederek,  kamu kaynaklarının etkin ve verimli, kaynakların özellikle mali disiplin içerisinde kullanılmasına yönelik tedbirlere devam edilmesi hatırlatmasında bulundu.

MANSET2024 Yili Hareketlilik Yili Ilan Edildiu 2 jpg

Yıl sonu işlemlerinin de ele alındığı toplantıda; 11 Binin üzerinde öğrenciye hizmet veren Yurtlar, Yurtlardaki sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler,  Sporcuların aktif şekilde kullandığı Spor Tesisleri, Okul Sporları, Anadolu Yıldızlar Ligi ve Federasyon faaliyetleri kapsamında binlerce sporcuya ev sahipliği yapılan organizasyonlar,  On binlerce öğrenci ve gencin faydalandığı Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerin iş ve işlemleri ile ihtiyaçları, Deneyap Atölyeleri ve Teknofest Takımlarının çalışmaları , Gençlik Merkezi Atölye ve Kulüp faaliyetleri, Gençlik Kampları, Karabük’teki  yatırım planlamaları ile 900’ün üzerindeki çalışan personelin çalışma planlaması değerlendirilerek hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

MANSET2024 Yili Hareketlilik Yili Ilan Edildiu 3 jpg

2024 Yılında yapılması planlanan projelerin de değerlendirildiği toplantıda,  2024 yılı  “Hareketlilik Yılı”  olarak ilan edilirken, 2024 yılında tüm tesislerin aktif kullanılmasına yönelik alınacak tedbirler görüşüldü. (Yusuf Korkmaz)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg