Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 15:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

2023-2024 sezonu Süper Lig takım harcama limitleri belirlendi

TFF, Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin 2023-2024 sezonu takım harcama limitlerini açıkladı. Buna göre yüzde 30 sapma dahil en fazla harcama limiti olan takım 1 milyar 926 milyon milyon TL ile Galatasaray oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nın 121. maddesi kapsamında Süper Lig kulüplerinin 2023-2024 sezonu harcama limitlerini belirledi. Buna göre kurul; geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray için yüzde 30 sapma dahil 1 milyar 926 milyon milyon TL, ikinci Fenerbahçe'ye 1 milyar 920 milyon TL, üçüncü Beşiktaş'a ise 1 milyar 72 milyon TL harcama limiti verdi. TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nın EK XIII F Maddesinde belirtildiği üzere, T sezonunda Süper Lig'de yer almamış kulüplerin profesyonel futbol takımı harcama limitleri T sezonunu Süper Lig'i 7-15 sıralarında tamamlamış kulüpler için T+1 sezonu için onaylanan Takım Harcama Limitlerinin (harcama tutarı en yüksek ve en düşük takım dahil edilmeyerek) ortalaması alınacaktır. Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatının EK XIII G Maddesinde belirtildiği üzere, kulüpler için belirlenen takım harcama limitleri belirtilen gerekçelerle ve usullerle, 15 Aralık tarihine kadar yapılacak başvurular ve her iki transfer ve tescil döneminin son günü en geç saat 18.00'e kadar yapılacak başvurular üzerine Kulüp Lisans Kurulu tarafından artırılabilir" ifadeleri kullanıldı. blank (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
20 Mayıs, 2025 11:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Deneyap Öğrencileri Projeleriyle Göz Doldurdu

Karabük’te, Deneyap Teknoloji Atölyeleri bünyesinde 36 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezuniyet sürecinin son aşamasında projelerini sergileyerek büyük bir başarıya imza attı.

Karabük Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Deneyap Takımlar Dönemi Final Sergisi” kapsamında öğrenciler, eğitim sürecinde edindikleri bilgi ve becerileri ortaya koydukları projelerle katılımcıların beğenisine sundu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sergilenen yenilikçi fikirler ve teknolojik çözümler büyük takdir topladı.

Etkinliğe Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Özkan da katıldı. Projeleri tek tek inceleyen protokol üyeleri, öğrencilerle yakından ilgilenerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, teknolojiye ilgi duyan gençlere fırsatlar sunmaya devam ederken, Karabük’te gerçekleştirilen bu sergi, geleceğin mühendis ve bilim insanlarının yetiştiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin