Reklam
Reklam
vvvva 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2025 12:27 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş U16 ile Şırnak Petrolspor U16 dostluk maçında buluştu

Şırnak Valiliği ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü iş birliğinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, Beşiktaş’ın U16 takımı ile Şırnak Petrolspor’un U16 takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Etkinlikler çerçevesinde Beşiktaş’ın efsane isimlerinden İsmail Süleyman Oktay, Ulvi Güveneroğlu, Kadir Akbulut ve eski teknik direktör Önder Karaveli, Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” programında gençlerle bir araya geldi. Daha sonra Şırnak Şehir Stadyumu’nda Beşiktaş ve Şırnak Petrolspor U16 takımları dostluk maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan mücadelede her iki takım taraftarı da centilmence tezahüratlarla oyunculara destek verdi. Karşılaşmayı Beşiktaş U16 takımı 2-1’lik skorla kazandı.

Vali Ekici: “Gençlerimizi Beşiktaş’a göndereceğiz”

Maçın ardından açıklama yapan Şırnak Valisi Birol Ekici, “Terörsüz Türkiye Projesi” kapsamında ülkenin dört büyük takımını Şırnak’a davet ettiklerini ve ilk davete Beşiktaş Kulübü’nün yanıt verdiğini söyledi.

Şırnak’ın genç nüfusu ile dikkat çektiğini belirten Ekici, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın yüzde 20,6’sı genç nüfustan oluşuyor. Gençlerimizin ülkemizin diğer yerlerindeki imkanlardan faydalanmasını istiyoruz. Beşiktaş bu imkânı onlara sundu. Biz de gençlerimizi en kısa sürede Beşiktaş Kulübü’ne göndereceğiz. Bugün sahada örnek bir kardeşlik maçı izledik. Bu etkinliklerin devamını diliyoruz.

Yarka: “Sporun birleştirici gücünü hissettik”

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ise sporun birleştirici gücünün yeniden hissedildiğini belirterek, “Şırnak genç nüfusuyla büyüyen ve güzelleşen bir kent. Bu birlikteliğin ülke geneline yayılmasını temenni ediyorum” dedi.

Fora: “Beşiktaş kardeşliği her yere taşıyor”

Beşiktaş JK Genel Sekreteri Uğur Fora ise yaklaşık 1700 kilometrelik yolculukla geldiklerini belirterek, “Beşiktaş, armasındaki ay yıldızın olduğu her yerde kardeşliği, barışı ve birlikteliği sağlamak için çaba gösteren bir kulüptür” ifadelerini kullandı.

Fora, Şırnak’ta büyük bir misafirperverlikle karşılandıklarını vurgulayarak, “Çok güzel, çok centilmence bir maç oldu. Şırnak Spor’a başarılar diliyoruz. Onları da İstanbul’da ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin