Reklam
Reklam
vvvva 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2025 12:27 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş U16 ile Şırnak Petrolspor U16 dostluk maçında buluştu

Şırnak Valiliği ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü iş birliğinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, Beşiktaş’ın U16 takımı ile Şırnak Petrolspor’un U16 takımı dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Etkinlikler çerçevesinde Beşiktaş’ın efsane isimlerinden İsmail Süleyman Oktay, Ulvi Güveneroğlu, Kadir Akbulut ve eski teknik direktör Önder Karaveli, Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” programında gençlerle bir araya geldi. Daha sonra Şırnak Şehir Stadyumu’nda Beşiktaş ve Şırnak Petrolspor U16 takımları dostluk maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan mücadelede her iki takım taraftarı da centilmence tezahüratlarla oyunculara destek verdi. Karşılaşmayı Beşiktaş U16 takımı 2-1’lik skorla kazandı.

Vali Ekici: “Gençlerimizi Beşiktaş’a göndereceğiz”

Maçın ardından açıklama yapan Şırnak Valisi Birol Ekici, “Terörsüz Türkiye Projesi” kapsamında ülkenin dört büyük takımını Şırnak’a davet ettiklerini ve ilk davete Beşiktaş Kulübü’nün yanıt verdiğini söyledi.

Şırnak’ın genç nüfusu ile dikkat çektiğini belirten Ekici, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın yüzde 20,6’sı genç nüfustan oluşuyor. Gençlerimizin ülkemizin diğer yerlerindeki imkanlardan faydalanmasını istiyoruz. Beşiktaş bu imkânı onlara sundu. Biz de gençlerimizi en kısa sürede Beşiktaş Kulübü’ne göndereceğiz. Bugün sahada örnek bir kardeşlik maçı izledik. Bu etkinliklerin devamını diliyoruz.

Yarka: “Sporun birleştirici gücünü hissettik”

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ise sporun birleştirici gücünün yeniden hissedildiğini belirterek, “Şırnak genç nüfusuyla büyüyen ve güzelleşen bir kent. Bu birlikteliğin ülke geneline yayılmasını temenni ediyorum” dedi.

Fora: “Beşiktaş kardeşliği her yere taşıyor”

Beşiktaş JK Genel Sekreteri Uğur Fora ise yaklaşık 1700 kilometrelik yolculukla geldiklerini belirterek, “Beşiktaş, armasındaki ay yıldızın olduğu her yerde kardeşliği, barışı ve birlikteliği sağlamak için çaba gösteren bir kulüptür” ifadelerini kullandı.

Fora, Şırnak’ta büyük bir misafirperverlikle karşılandıklarını vurgulayarak, “Çok güzel, çok centilmence bir maç oldu. Şırnak Spor’a başarılar diliyoruz. Onları da İstanbul’da ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
geceyi aydinlatan simsekler gorsel solen sundu mOL29AFA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Geceyi aydınlatan şimşekler görsel şölen sundu

Karabük’te gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan şimşekler, etkileyici görüntüler oluşturdu. Peş peşe çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, ortaya görsel manzaralar çıktı.

Kent merkezinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun bulut örtüsü, gece saatlerinde yerini gök gürültülü hava olaylarına bıraktı. Bulutların arasından ardı ardına çakan şimşekler, gökyüzünü saniyeler boyunca aydınlattı. Zaman zaman gökyüzünü baştan sona kaplayan şimşekler, oluşturduğu güçlü ışıklarla gece karanlığını aydınlatırken, kent siluetiyle birleşen görüntüler görsel şölen sundu. Gökyüzünde oluşan zikzak şeklindeki ışıklar ve bulutlar arasındaki parlama anları dikkat çekti.

Kentin birçok noktasından net şekilde görülebilen doğa olayı vatandaşların da ilgisini çekti. Şimşeklerin oluşturduğu ışık gösterisini izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Yaklaşık bir saat boyunca aralıklarla devam eden şimşek gösterisinin ardından kentte kısa süreli yağış etkili oldu. Meteoroloji yetkilileri ise bölgede yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edebileceği uyarısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin