karabuk
İmsak 05:51
Güneş 07:16
Öğle 13:07
İkindi 16:14
Akşam 18:48
Yatsı 20:07
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
16 Temmuz, 2023 14:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

15 Temmuz Şehidi Barış Efe Kabri Başında Dualarla Anıldı

FETÖ/PDY mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi başlattıkları hain darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsünde şehit olan Barış Efe, Eflani ilçesine bağlı Çukurören Köyünde bulunan kabri başında dualarla anıldı. Şehit Barış Efe'nin annesi Nazife Efe'yi evlerinde ziyaret eden Karabük Valisi  Fuat Gürel ve protokol üyeleri daha sonra 15 Temmuz Şehidi Barış Efe'nin kabrini ziyaret ettiler. Kabri başında okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından Vali Fuat Gürel, Şehidin Annesi Nazife Efe, Kardeşleri Serpil ve Erdem Efe ile protokol üyeleri tarafından Şehit Barış Efe'nin kabrine karanfil bırakıldı. Şehit Barış Efe ve tüm şehitler için Çukurören Köy camiinde okutulan Mevlid-i Şerif’e Vali Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis üyeleri, Eflani Orman İşletme Müdürü ve kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Eflani Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz şehidi  Barış Efe adına 126 adet kızılcık ve 125 adet kiraz fidanı olmak üzere toplam 251 fidan halka dağıtıldı.(Haber Merkezi)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
suphe uzerine durdurulan aractan uyusturucu cikti 2 tutuklama 293ptmwQ
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama

Kastamonu’da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta uyuşturucu maddeyle yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Aramada, 1.2 gram bonzai yapımında kullanılan ham madde, 0.7 gram metamfetamin, 122.89 gram bonzai tütün karışımı, 1.34 ve 2.17 gram ağırlığında 2 parça narkotik madde, 1 adet uyuşturucu kullanımında kullanılan düzenek, 1 adet hassas terazi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 495 TL nakit para ele geçirildi.
Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin