Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Eylül, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

“15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” Sergisi Açıldı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” adlı resim sergisi açıldı.

KARES alışveriş merkezinde açılan fotoğraf sergisinde, 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerinde Karabük ve Türkiye genelinde yaşanan anların ölümsüzleştirildiği resimler sergilendi.

Yaklaşık 70 resmin sergilendiği sergide 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki demokrasi nöbetlerinde Karabük ve Türkiye geneli başta Ankara ve İstanbul olmak üzere birçok şehirde yaşananlara dair fotoğraflar sergilendi. Sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterirken; AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve kurum müdürleri de “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” sergisinin açılışına katıldı.

SAYLAR; “İMANLI ÇILGIN TÜRKLER”

15 Temmuz gecesi yaşananların ardından milletimiz için İmanlı çılgın Türkler sözünün ifade edileceğini belirten AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar; “Tankın altına yatan, kurşunun üzerine koşa koşa giden, ölüme koşa koşa giden millete ne denir tek kelime ile imanlı çılgın Türkler denir. Ben Karabüklü kardeşlerimle, imanlı çılgın Türkler ile gurur duyuyorum. Vatan bizim bayrak bizim. Ben tüm halkımıza ve milletimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYSAL; “ BU SERGİ BİZİM ONUR TABLOMUZDUR”

Türkiye’nin daha öncede darbelere maruz kaldığını ifade eden AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “ Ülkemiz de daha önceleri de darbeler yaşandı. Adnan Menderes idam sehpasına giderken milletimiz gözyaşlarını içine akıttılar; ama 15 Temmuz akşamında halkımız darbeye dur dedi. Açtığımız bu resim sergisi bizlerin onur tablosu olacaktır. Gelecek nesiler bizler ile gurur duyacaklar. Darbenin ilk saatlerinde sokaklara çıkan Karabüklü kardeşlerimize ve ülke genelinde meydanlara çıkan halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
10 Mayıs, 2026 13:47 tarihinde yayınlandı
0

Marifetli gençlik annesiyle üretti

“Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik” etkinlikleri ve “Ben Her Yerde Varım” projesi kapsamında Evliya Çelebi Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. “Anne Reçetesi” temasıyla düzenlenen atölye çalışmasında öğrenciler, anneleriyle birlikte mutfağa girerek geleneksel lezzetleri hazırladı.

Etkinlik süresince öğrenciler ve veliler; pasta, börek ve çeşitli tatlılar yaparak hem keyifli vakit geçirdi hem de kültürel değerlerin yaşatılmasına katkı sağladı. Renkli görüntülere sahne olan programda, aile-çocuk iş birliğinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, atölye çalışmalarını yerinde inceleyerek öğretmenler, öğrenciler ve velilerle sohbet etti. Hazırlanan ürünler hakkında bilgi alan Akbaş, öğrencilerin ve ailelerin uyum içinde ortaya koyduğu çalışmaları takdirle karşıladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı değerlendirmede, “Maarifin Kalbinde Marifetli Gençlik işte burada. Gençlerimizin aileleriyle birlikte üretmesi, paylaşması ve geleneksel değerlerimizi yaşatması son derece kıymetlidir. Bu tür etkinlikler, sadece akademik başarıyı değil; aynı zamanda kültürel, sosyal ve duygusal gelişimi de desteklemektedir. Emeği geçen okul yönetimini, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ve milli-manevi değerlerin yeni nesillere aktarılması açısından önemli bir örnek oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin