Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Jandarmadan operasyon: 26 gözaltı

Türkiye Yayın: 18.06.2023 13:07
Jandarmadan operasyon: 26 gözaltı

Kastamonu’da haklarında arama kaydı bulunan 26 şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şahıslardan 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde 10 yıl hapis cezası ile aranan İ.K. ve Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde 22 yıl hapis cezası ile aranan N.H. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Ayrıca, dün gerçekleştirilen huzur güven uygulamasında da çeşitli suçlardan aranan 24 şahıs yakalandı. JASAT ekipleri tarafından yakalanan İ.K. ve N.H. isimli şahıslar tutuklandı. Diğer şahısların işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Aracın çarptığı yavru karaca tedavi altına alındı

Gündem Yayın: 20.05.2024 04:00
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te kara yolunun ortasında yaralı bulunan karaca, tedaviye alındı.

Karabük – Eskipazar D-755 kara yolu Kayı köyü mevkiinde meydana gelen olayda, Ankara yönüne seyir halinde olan otomobilin sürücüsü yolun ortasındaki yaralı karacayı fark etti. Sürücü ve yanındakiler bir aracın çarpması sonucu yaralandığı tahmin edilen karacayı yol kenarına taşıdıktan sonra Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nü arayıp durumu bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ön ayaklarının kırık olduğunu belirlediği karacayı araca alarak veteriner kliniğine götürdü.

Karacanın tedavisinin ardından yeniden doğaya bırakılacağı bildirildi.

Paylaş: