Reklam
Reklam

Başkan Köse “ Safranbolu’muzu turizmin başkenti yapmak istiyoruz”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2023 14:25 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Köse mesajında, “Tarihi ve kültürü ile Safranbolu’muzu, Türkiye’nin turizm başkenti yapmak için çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Elif Köse mesajına şöyle devam etti, “Bilindiği üzere Safranbolu tarihi ve kültürel değerleri ile yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği destinasyonlardan birisidir.

Türk misafirperverliğini en güzel örneklerini sergileyerek insanların buradan mutlu ayrılması için çeşitli projeleri hayata geçirdik. Tarihi hanları, hamamları, konakları, cumbalı evleri, köprüleri, Arnavut kaldırımları, kendine has lezzetleri ve muhteşem doğası ile Ülkemizin cennet köşelerinden birisi olan ilçemizde kentimize dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizi memnun etmek için çalışmalarımıza da devam ediyoruz.

Safranbolu’muzu tanıtmak, şehrimize gelen turist sayısını ve turizmden elde edilen geliri arttırmak için yaptığımız çalışmaların sonuç vereceğine inanıyor, bu bağlamda bölgemizin refah ve huzur katsayısının da artacağını düşünüyorum.

Pandemi ve savaşlar gibi küresel çapta yaşanan pek çok hadise turizmi ve turizm adına çalışanları olumsuz yönde etkilese de bu zor günleri kısa sürede atlatacağımızı düşünüyorum. Umarım henüz başında olduğumuz 2023 turizm sezonu herkes için güzel ve bol kazançlı bir sezon olur. Bu vesileyle turizm ve turizmin gelişmesinde emeği olan herkesin Turizm Haftası’nı kutluyorum.”(Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Samsun’da çatıdan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

samsunda catidan dusen insaat iscisi hayatini kaybetti GwVH6epg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Terme ilçesinde çalıştığı 5 katlı binanın çatısından düşen işçi hayatını kaybetti.

Olay, ilçenin Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın çatısında tadilat yapan Saim Uzun, yük asansöründen malzeme alırken dengesini kaybetmesi sonucu çatıdan düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Saim Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Bu esnada bölgede güvenlik önlemleri alındı. Saim Uzun’un cenazesi, incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin