Reklam
Reklam
112 yasindaki gullu nine oy kullanmak uzere koltuk degnekleri ile sandik basina geldi 2dLCJ8Xe jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0

112 yaşındaki Güllü nine oy kullanmak üzere koltuk değnekleri ile sandık başına geldi

Gümüşhane’de yaşayan 112 yaşındaki Güllü Doğan, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de oy vermek üzere sandık başına gitti.

İnönü Mahallesinde yaşayan Doğan, torunuyla birlikte demokrasi şölenine katılmak üzere Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesindeki 1045 numaralı sandığa geldi.

Vatandaşların tanıyıp hürmet gösterdiği, kadınların sohbet etmek için yanına gittiği Güllü Doğan, bacağındaki ağrısı nedeniyle tek koltuk değneğiyle geldiği sandıkta görevlileri de şaşırttı.

112 yaşında olduğunu duyan görevli ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, oyunu verdikten sonra zarfı sandığa da kendisi atan Güllü Doğan, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Ninesiyle oy vermeye gelen torunu Ali Doğan ise “Demokrasi şölenine bir katkı da biz sunmak için Güllü ninemle her seçimde olduğu gibi direk sandığa geldi. Şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ninem dün yürüyüşe katılmıştı zaten bugün de sandık başına geldi demokrasi için, şehrimizi yönetenleri seçmek için. Ninemin durumu gayet iyi çok şükür. Sandığa kendi gelmek istedi, eve sandık istemedi” diye konuştu.

Güllü Doğan’ın 112 yaşında olmasına rağmen sandık başına giderek oy kullanması, vatandaşlık bilinci ve demokrasiye olan inancının bir göstergesi olarak takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin