Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ocak, 2017 12:22 tarihinde yayınlandı
0

112 Hemşiresi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’te trafik kazası sonucu yaralananlara müdahale ederken, bir başka aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden hemşire İlknur Bedir, memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Özdemirbey Caddesi üzerinde 13 Ocak tarihinde meydana gelen trafik kazasında sağlık görevlisi İlknur Bedir ve arkadaşları yaralılara müdahale ettikleri sırada iddiaya göre, Oğuzhan P. idaresindeki 27 DN 793 plakalı otomobil olay yerine dalmış, yaşanan ikinci kazada asker olduğu öğrenilen Adil Erhan Özdurmuş hayatını kaybederken, sağlık görevlileri İlknur Bedir ve Berna Kavak yaralanmıştı. Olay sonrası olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralı sağlıkçılardan durumu ağır olan İlknur Bedir yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
Kazadan 11 gün sonra yaşam savaşını kaybeden sağlık görevlisi İlknur Bedir için memleketi Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yortan Beldesinde cenaze töreni düzenlendi.
Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’nin kuzeni olan evli ve 1 çocuk annesi 112 hemşiresi İlknur Bedir’in öğle namazına müteakip kılınan cenazesi daha sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenazeye, Karabük ve Gaziantep’te görev yapan 112 ekipleri ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ile çok sayıda vatandaşta katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin