1 haftada 46 şüpheliye uyuşturucudan işlem yapıldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

1 haftada 46 şüpheliye uyuşturucudan işlem yapıldı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 1 haftalık süreç içerisinde 42 farklı olaya müdahalede bulunan ekipler 46 şahsa işlem yaptı.

Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele çerçevesinde hem Emniyet ekipleri hem de jandarma ekiplerince çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çerçevede 1 haftalık çalışmalar çerçevesinde ekipler 42 farklı olaya müdahale de bulundu. Bu olaylarda 46 şahsa işlem yapılırken bu olaylarda 1 gram kokain, 7 adet pipe, 48 sentetik ecza malzemesi, 50 gram kenevir tohumu, 680 gram esrar, 200 gram bonzai, 2 kilo 714 gram metamfetamin, 2 bin 628 adet extacy ve 2 hassas teraziye el konuldu. Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen 4 ayrı olayda 4 şahsa işlem gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin