‘Zübeyde‘nin Çekimleri Ekim’de Safranbolu’da Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2023 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Zübeyde‘nin Çekimleri Ekim’de Safranbolu’da Başlıyor

Müjdat Gezen, geçtiğimiz günlerde Halk TV’de katıldığı bir programda, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını anlatan “Zübeyde” filmi ile ilgili önemli detayları paylaştı.

Usta oyuncu Müjdat Gezen, bu özel yapımın çekimlerinin büyük bir kısmının Safranbolu’nun Eski Çarşı bölgesinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Eski Çarşının, Selanik’in eski haline çok benzediğini belirterek Eylül ayının ikinci yarısında Safranbolu’da inceleme yapacağını belirtti. Çekimleri Ekim ayında başlayacak olan ‘Zübeyde’ filmi için oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Halil Ergün gibi büyük isimlerinde olduğunun sinyallerini verdi.

Müjdat Gezen, Zübeyde Hanım’ın babası Sofuzade Feyzullah Ağa karakterini canlandırırken, Mehmet Aslantuğ, Ali Rıza Efendi’nin babası Kızıl Hafız Ahmet Efendi rolünü üstlenecek. Halil Ergün ise bir doktor karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Gezen, Zübeyde Hanım rolü için iki sevilen isimle görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Zubeyde Hanim ve oglu Mustafa Kemal 300x291 1 jpg

Büyük merakla beklenen “Zübeyde” filmi, Türk sineması adına önemli bir yapım olarak dikkat çekiyor ve Atatürk’ün annesinin hayatını anlatarak tarihi bir döneme ışık tutmayı amaçlıyor. Gözler, Safranbolu’da başlayacak çekimlere çevrildi. (Sevgi ÖZDEMİR)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin