Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’taki feci kazanın imgeleri ortaya çıktı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde motosiklet şoförünün havada taklalar atarak yola savrulduğu kazanın imgeleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere nazaran, Çaydeğirmeni beldesinde 22 Ağustos günü akşam saatlerinde Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde seyir eden Mert İnamoglu’nun kullandığı 67 ADM 998 plakalı motosiklet, 14 GH 683 plakalı arabayla çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile devrilen motosikletin şoförü havada takla atarak süratle yola savruldu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve sıhhat takımları sevk edildi. Ağır yaralanan motosiklet şoförü, olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı. Bedeninde çok sayıda kırık olduğu tespit edilen şoförün ameliyat olacağı öğrenilirken, kazanın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan imgeleri ortaya çıktı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Mayıs, 2026 13:26 tarihinde yayınlandı
0

KARABÜK BELEDİYESİ’NDEN KARABÜKLÜ ŞAİRE VEFA

Karabük Belediyesi, kentin kültürel hayatına uzun yıllar emek veren emekli matematik öğretmeni ve şair Osman öğretmen için anlamlı bir vefa programı gerçekleştirdi. Şiir ve müziğin buluştuğu etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

1949 yılında Karabük’te dünyaya gelen ve uzun yıllar öğretmenlik mesleğini sürdüren 77 yaşındaki şair, eğitim hayatındaki katkılarının yanı sıra kaleme aldığı şiirlerle de Karabük’ün kültürel hafızasında önemli bir yer edindi. İki şiir kitabı bulunan sanatçı; eserlerinde insan sevgisi, toplumsal duyarlılık ve hayatın içinden duyguları işleyerek birçok kişiye ilham oldu.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen programda müzik dinletisi gerçekleştirilirken, öğrencileri de Osman öğretmenlerini yalnız bırakmadı. Öğrenciler, şairin eserlerinden şiirler seslendirerek programa anlam kattı.

BAŞKAN ÇETİNKAYA: “SANATÇILARIMIZA HAYATTAYKEN SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, toplumun kültürel hafızasını oluşturan sanatçılara sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek, “Şehrimizin değerlerine vefa göstermeyi çok kıymetli buluyoruz. Osman öğretmenimiz yalnızca yetiştirdiği öğrencilerle değil, eserleriyle de Karabük’ün kültürel hayatına önemli katkılar sunmuş kıymetli bir ismimizdir. Sanatçılarımıza ve büyüklerimize hayattayken sahip çıkmak, onların emeklerini yaşatmak hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜNDE ANLAMLI SÜRPRİZ

Etkinlikte ayrıca 15 Mayıs doğum günü dolayısıyla sanatçıya sürpriz pasta hazırlanırken, Karabük Belediyesi tarafından “Hayat Ağacı” hediye edildi. Samimi atmosferde gerçekleşen programda duygu dolu anlar yaşandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin