Zonguldak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101.yıl dönümü münasebetiyle Zonguldak Valiliğince düzenlenen “Zafer Bayramı Kabul Töreni”nde Vali Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte konuklarını ağırladılar. Kabul merasimine Milletvekilleri Muammer Avcı, Av.Saffet Bozkurt,Deniz Yavuzyılmaz, Belediye Lideri Dr.Ömer Selim Alan eşi Ceyda Alan, Kdz.Böl.Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur eşi Neslihan Uğur,İl protokolü,mülki ve askeri erkan,emniyet mensupları, STK lider ve üyeleri katıldı.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu Zafer Bayramı Kabul merasiminde şehit yakınları ile gaziler ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.


205
Zonguldak’ta Zafer Bayramı resepsiyonu
481
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

