Zonguldak’ta yarıyıl tatili sonrası ders zili çaldı - Karabük Haber Postası
zonguldakta yariyil tatili sonrasi ders zili caldi MON1V1l4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yarıyıl tatili sonrası ders zili çaldı

Zonguldak’ta 15 günlük yarıyıl tatilinin akabinde yaklaşık 100 bin öğrenci ve 7 bin öğretmen için ders zili çaldı.

Zonguldak’ta yarıyıl tatilinin akabinde bugün prestijiyle yaklaşık 100 bin ve 7 bin öğretmen için okullarda ders zili çaldı. 15 günlük ortanın akabinde öğrenciler okulun yolunu tuttu. Tatilde kitap okuyan, oyunlar oynayan öğrenciler yine sınıflarında arkadaşlarıyla buluştu. Karadeniz Ereğli’deki İzmirlioğlu İlköğretim Okulu’nda da ders zilinin çalmasıyla birlikte ikinci periyot başlamış oldu.

2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci devri, 17 Ocak 2025 Cuma günü sona erdi. Yarıyıl tatili, 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayıp 31 Ocak 2025 Cuma günü sona erdi.

İkinci periyot orta tatili ise 31 Mart Pazartesi günü başlayacak 4 Nisan Cuma günü sona erecek. Eğitim öğretim devri, 20 Haziran 2025’te tamamlanmış olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin