Zonguldak’ta 15 günlük yarıyıl tatilinin akabinde yaklaşık 100 bin öğrenci ve 7 bin öğretmen için ders zili çaldı.
Zonguldak’ta yarıyıl tatilinin akabinde bugün prestijiyle yaklaşık 100 bin ve 7 bin öğretmen için okullarda ders zili çaldı. 15 günlük ortanın akabinde öğrenciler okulun yolunu tuttu. Tatilde kitap okuyan, oyunlar oynayan öğrenciler yine sınıflarında arkadaşlarıyla buluştu. Karadeniz Ereğli’deki İzmirlioğlu İlköğretim Okulu’nda da ders zilinin çalmasıyla birlikte ikinci periyot başlamış oldu.
2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci devri, 17 Ocak 2025 Cuma günü sona erdi. Yarıyıl tatili, 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayıp 31 Ocak 2025 Cuma günü sona erdi.
İkinci periyot orta tatili ise 31 Mart Pazartesi günü başlayacak 4 Nisan Cuma günü sona erecek. Eğitim öğretim devri, 20 Haziran 2025’te tamamlanmış olacak.


Zonguldak’ta yarıyıl tatili sonrası ders zili çaldı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

