Reklam
Reklam
zonguldakta uyusturucu operasyonunda 6 supheli yakalandi z5T2xkLh jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Zonguldak’ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İl Merkezi, Kdz. Ereğli, Devrek ve Çaycuma ilçelerini kapsayan operasyon gerçekleştirdi. Narkotik operasyonunda 6 şüpheli yakalandı. Operasyonda ölümcül etkiye sahip 20 gram uyuşturucu madde, 65 kök kenevir bitkisi, 25 adet kenevir tohumu, 30 miligram sıvı uyuşturucu madde ele geçirildi.

5şüpheli Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. D.G isimli şüpheli 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapılarak Devrek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkeme tarafından D.G. isimli şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin