Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ekim, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklu

Zonguldak’ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kdz. Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Kdz. Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından E.B. isimli şüpheli yakalandı. Yapılan operasyon neticesinde ölümcül etkiye sahip 5 gram uyuşturucu madde, 16 adet uyuşturucu etkiye sahip hap, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. E.B., ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak’ suçundan işlem yapılarak Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin