Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2024 15:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu düzenlenecek

GMİS’i ziyaret eden Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Merkez Yöneticilerini Türkiye’nin yanı sıra 9 ülkeden katılımcıların yer alacağı ve Zonguldak’ta düzenlenecek Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu’na davet etti. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 22-24 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu’na Türkiye’nin yanı sıra 9 ülkeden davetliler katılacak. Uluslararası madencilik adına önemli olan sempozyumda, madencilik sektörü, uygulanabilir çalışmalar, endüstriyel miras, mimari yapıların korunması, sosyo-ekonomik faaliyetler gibi konular ele alınacak. Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, sempozyuma GMİS Genel Merkez Yöneticilerini de davet etmek üzere ziyarette bulundu. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit ile görüşen Demirkan, Genel Başkan Hakan Yeşil ve tüm yöneticileri sempozyuma davet ettiklerini ifade etti. Demir de sempozyumun Türkiye’nin madencilik konusunda en önemli şehri olan Zonguldak’ta yapılmasının önemli olduğunu ve bu tür çalışmaların madencilik sektörü açısından olumlu geri dönüşler sağlayan çalışmaları olduğunu ifade etti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tuncay Şanlı: “Bugün kazanmak yukarıya tutunma adına değerli ve önemliydi”

Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Manisa FK maçının akabinde, "Takımımın birliğinden, uğraşından, tıpkı kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine bedelli ve önemliydi" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Çorum FK, alanında karşılaştığı Manisa FK’yi 3-2 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, puan sıralamasında üste çıkma ismine kıymetli bir galibiyet aldıklarını söz etti.
Aynı konsantrasyonla yollarına devam edeceklerini söz eden Ulu, "Geldiğimizden beri oynadığımız maçlara bakarsak, biraz gerilim, biraz heyecan düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Kolay değil. Maça gelirsek, 1-0 geride başladık. Konsantrasyonumuz üst düzeydeydi, alanımızda oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra tepkimiz, oyuncularımızın coşkuları kıymetliydi. Tekrar öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz 3’lüden 4’lüye döndü. Biraz orta alanda eksik kaldık. Çabucak ataklar yaptık. 3-1’e geldikten sonra oyun çok rahat görünüyordu lakin bu oyun önemli bir oyundur. Ciddiye almadığınızda cezayı çabucak keserler. Lakin ekibimin birliğinden, uğraşından, birebir kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine kıymetli ve değerliydi. İçeride esasen kaybetmemiz gerekiyordu. Birtakım yanlışlarımız, eksiklerimiz var fakat süremiz çok az. O yüzden bu konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.