Reklam
Reklam
zonguldakta trafik kazasi 9 yarali VPHqshnu jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta trafik kazası: 9 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Ereğli-Ormanlı karayolu Pınarcık köyü mevkisinde A.G. idaresindeki araç, bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra yola çıkarken karşı yönden gelen işçi servisiyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle işçi servisi, yol kenarındaki ormanlık alana savruldu. Kazada 9 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan 112 Acil Servis ve arama kurtarma ekipleri, araçlarda sıkışan yaralılara müdahale etti. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, jandarmanın kazayla ilgili tahkikatının sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bc89480f d7b9 4d95 904e d0ca16254c9d
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Mayıs, 2026 13:37 tarihinde yayınlandı
0

TKB’de  Başkan Mansur Yavaş, Vekil Elif Köse

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Meclisi 2026 Yılı Olağan 1. Toplantısı, 15-16 Mayıs tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı meclis toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeniden Birlik Başkanlığına seçilirken, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de Tarihi Kentler Birliği 2. Başkanvekilliği görevi devam etti.

Toplantıya Safranbolu’yu temsilen Belediye Başkanı Mimar Elif Köse ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Dökmeci katıldı. Birlik üyesi  belediye başkanları, meclis üyeleri, mimarlar ve kültürel miras uzmanlarının bir araya geldiği genel kurulda, seçimlere tek liste ile gidildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeniden Tarihi Kentler Birliği Başkanı olurken, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse de 2. Başkanvekilliği görevine devam etti.

İki gün süren organizasyon kapsamında, Türkiye’nin tarihi ve kültürel dokusunu korumaya yönelik stratejik adımlar masaya yatırıldı. Toplantıya katılan heyetler, 49 farklı ilde hazırlanan ve yürütülen 136 kültürel miras projesini yakından inceleme ve uzmanlarla istişare etme fırsatı buldu. Tarihi Kentler Birliği üyeleri, toplantının ardından Anıtkabiri ziyaret etti.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tarihi kentlerin korunmasında iş birliğinin önemine dikkat çekti. Köse, konuya ilişkin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı yürekten kutluyor, yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine ve yönetimimize başarılar temenni ediyorum. Kültürel mirasımıza sahip çıkarak tarihi kentlerimizi ortak akıl, dayanışma ve birlikte üretme anlayışıyla geleceğe taşımak için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.”  

Bizi sosyal medyadan takip edin