Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı araç 174 bin 507 oldu

Zonguldak’ta Eylül ayı itibariyle trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtları sayısı 174 bin 507 oldu.

TÜİK, 2023 yılı Eylül ayı Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini açıkladı. İstatistiklere göre Zonguldak’ta 2023 yılı Eylül ayında 1225 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Motorlu kara taşıtları sayısı 2023 Eylül ayı itibarıyla 102 bin 769’u otomobil olmak üzere 174 bin 507 oldu. Bu verilerin 4 bin 176’ünü minibüs, bin 748’ini otobüs, 26 bin 889’unu kamyonet, 6 bin 657’sini kamyon, 21 bin 300’ünü motosiklet, 612’sini özel amaçlı motorlu kara taşıtı, 10 bin 356’sını ise traktör grubu oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin