Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı araç 174 bin 507 oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ekim, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı araç 174 bin 507 oldu

Zonguldak’ta Eylül ayı itibariyle trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtları sayısı 174 bin 507 oldu.

TÜİK, 2023 yılı Eylül ayı Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini açıkladı. İstatistiklere göre Zonguldak’ta 2023 yılı Eylül ayında 1225 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Motorlu kara taşıtları sayısı 2023 Eylül ayı itibarıyla 102 bin 769’u otomobil olmak üzere 174 bin 507 oldu. Bu verilerin 4 bin 176’ünü minibüs, bin 748’ini otobüs, 26 bin 889’unu kamyonet, 6 bin 657’sini kamyon, 21 bin 300’ünü motosiklet, 612’sini özel amaçlı motorlu kara taşıtı, 10 bin 356’sını ise traktör grubu oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 10:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük şehir girişlerine estetik görünüm kazandırılıyor

Karabük Belediyesi, şehir girişlerinde cephe iyileştirme ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, dik yamaç yapısı nedeniyle bugüne kadar değerlendirilemeyen alanlarda cephe iyileştirme ve peyzaj uygulamalarını hayata geçirdi.
Çalışmaların ilk etapta üç şehir girişi ve iki battı-çıktı noktasında yürütüldüğü bildirildi. Proje ile kente girişlerde daha düzenli ve estetik bir görünüm oluşturulması hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, şehir genelinde estetik düzenlemelere önem verdiklerini belirtti.

Çetinkaya, dik yamaçlar nedeniyle kullanılamayan alanların projeyle değerlendirildiğini ifade etti.

Çalışmaların kent genelinde farklı noktalarda devam ettiği ve tamamlandığında şehir girişlerinde daha bütüncül bir görünüm sağlanmasının planlandığı kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin