Reklam
Reklam
zonguldakta sis ve yagisli hava etkili oluyor Ftp8bI1h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ocak, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta sis ve yağışlı hava etkili oluyor

Zonguldak’ta sabah saatlerinden itibaren sis ve yağış tesirli oldu.

Meteoroloji bilgilerine nazaran, kentte sıcaklık 7 derece olarak ölçüldü. Nem oranının yüzde 92 düzeylerinde olduğu bölgede, rüzgarın saatte 26 kilometre süratle esmesi bekleniyor. Hafif yağışların gün boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde de yağışların süreceği belirtilirken, hava sıcaklıklarının Salı günü 10 dereceye kadar yükselebileceği öngörülüyor. Perşembe günü sıcaklıkların 6 dereceye kadar düşmesiyle birlikte soğuk havanın tesirini artıracağı varsayım ediliyor.

Vatandaşların, sis ve yağış nedeniyle dikkatli olmaları istenirken, düşük görüş arasına karşı bilhassa şoförlerin önlemli davranması gerektiği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin