Reklam
Reklam
zonguldakta sis etkili oldu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta sis etkili oldu

Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının 11 dereceye kadar düşmesiyle birlikte hem şehrin yüksek kesimlerinde hem de deniz trafiğinde sis etkili oldu.

Zonguldak’ta bugün sabah saatlerinden sis ve yağmur etkisini gösterdi. Özellikle şehir merkezi ve yüksek kesimlerde görüş mesafesi azalırken, deniz trafiğinde de sis etkili oldu. Liman dışında bazı yük gemileri sıra beklerken, balıkçı tekneleri sisin içinde ilerlemeye çalıştı. Ereğli ilçesi yönüne giden kara yolunda, sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20-30 metreye kadar düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak’ta yağışın etkisini hafta sonuna kadar aralıklarla sürdüreceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kural ihlali yapan bin 270 surucuye ceza JeDsps24
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da kural ihlali yapan bin 270 sürücüye ceza

Bolu’da kural ihlali yapan bin 270 araç ve sürücüsüne idari ceza kesildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede trafik ekipleri, 4-10 Mayıs tarihlerinde il genelinde belirlenen noktalarda bin 366 uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde 31 bin 331 araç ve sürücüsü kontrol edildi, kural ihlali yaptığı tespit edilen bin 270 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin