Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının 11 dereceye kadar düşmesiyle birlikte hem şehrin yüksek kesimlerinde hem de deniz trafiğinde sis etkili oldu.
Zonguldak’ta bugün sabah saatlerinden sis ve yağmur etkisini gösterdi. Özellikle şehir merkezi ve yüksek kesimlerde görüş mesafesi azalırken, deniz trafiğinde de sis etkili oldu. Liman dışında bazı yük gemileri sıra beklerken, balıkçı tekneleri sisin içinde ilerlemeye çalıştı. Ereğli ilçesi yönüne giden kara yolunda, sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20-30 metreye kadar düştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak’ta yağışın etkisini hafta sonuna kadar aralıklarla sürdüreceğini açıkladı.


0
Zonguldak’ta sis etkili oldu
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

