Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının 11 dereceye kadar düşmesiyle birlikte hem şehrin yüksek kesimlerinde hem de deniz trafiğinde sis etkili oldu.
Zonguldak’ta bugün sabah saatlerinden sis ve yağmur etkisini gösterdi. Özellikle şehir merkezi ve yüksek kesimlerde görüş mesafesi azalırken, deniz trafiğinde de sis etkili oldu. Liman dışında bazı yük gemileri sıra beklerken, balıkçı tekneleri sisin içinde ilerlemeye çalıştı. Ereğli ilçesi yönüne giden kara yolunda, sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20-30 metreye kadar düştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak’ta yağışın etkisini hafta sonuna kadar aralıklarla sürdüreceğini açıkladı.


Zonguldak’ta sis etkili oldu
Zonguldak’ta ebeveynlere yönelik sınav kaygısı semineri
Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Hayat Saatleri” etkinlikleri kapsamında “Çocuklarda ve Ergenlerde Sınav Kaygısına Ebeveyn Yaklaşımı” konulu bir bilgilendirme programı düzenleniyor.
Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları Uzm. Dr. Pınar Ayaroğlu ve Uzm. Dr. Dilara Medet Albayrak’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, ailelere sınav dönemindeki çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda bilgiler aktarılacak.
Seminer, 10 Haziran 2026 tarihinde Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

