Reklam
Reklam
zonguldakta sis etkili oldu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta sis etkili oldu

Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının 11 dereceye kadar düşmesiyle birlikte hem şehrin yüksek kesimlerinde hem de deniz trafiğinde sis etkili oldu.

Zonguldak’ta bugün sabah saatlerinden sis ve yağmur etkisini gösterdi. Özellikle şehir merkezi ve yüksek kesimlerde görüş mesafesi azalırken, deniz trafiğinde de sis etkili oldu. Liman dışında bazı yük gemileri sıra beklerken, balıkçı tekneleri sisin içinde ilerlemeye çalıştı. Ereğli ilçesi yönüne giden kara yolunda, sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20-30 metreye kadar düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Zonguldak’ta yağışın etkisini hafta sonuna kadar aralıklarla sürdüreceğini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsun bodrum direkt ucuslari basliyor m3aAVt8X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun-Bodrum direkt uçuşları başlıyor

Samsun ile Bodrum arasında direkt uçuşlar 3 Temmuz itibarıyla başlıyor. Yaz sezonu boyunca gerçekleştirilecek seferlerin bölge turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Samsun-Çarşamba Havalimanı ile Bodrum Havalimanı arasında AJet tarafından düzenlenecek direkt uçuşlar, 3 Temmuz’dan itibaren yolcuların hizmetine sunulacak. Seferler haftada iki gün, pazartesi ve cuma günleri gerçekleştirilecek.

Şirketten alınan bilgiye göre pazartesi günleri Bodrum’dan hareket eden uçağın Samsun’a varış saati 17.45, Samsun’dan kalkış saati ise 18.20 olarak planlandı. Cuma günleri ise Samsun’a varış saati 12.50, Samsun’dan kalkış saati de 13.25 olarak açıklandı.

Yaz sezonuna yönelik planlanan direkt uçuşların 23 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin