Reklam
Reklam

Zonguldak’ta Metek 3 il istişare toplantısı gerçekleştirildi

zonguldakta metek 3 il istisare toplantisi gerceklestirildi 3NhPw7Jh jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta METEK III Projesi Kapsamında Mesleki ve Teknik Eğitim Bilgilendirme ve İl istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen METEK III Projesi kapsamında düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Bilgilendirme ve İl İstişare Toplantısı, Zonguldak’ta gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Bakanlık Temsilcisi İrfan Gürkan Karaçam, METEK III Projesi Uzmanı Fulya Sürmen, Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Erdal Yılmaz, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasından katılımcılar ve mesleki ve teknik liselerde görev yapan öğretmenler katıldı.

Program, açılış ve selamlama konuşmaları ile başladı. Ardından METEK III Projesi kapsamında ildeki mesleki ve teknik eğitimle ilgili sunumlar yapıldı. Sunumların ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı ve toplantı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi

cinayetle sonuclanan kavgayla ilgili tutuklanan sanigin yargilanmasina devam edildi VbLV7mHI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan davada yargılamaya devam edildi.

Olay, 14 Ağustos 2024 tarihinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı binada yaşayan ve daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan Yılmaz Fayiz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 62 yaşındaki Şaban K. tutuklandı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde Şaban K. hakkında “kasten öldürme” suçundan açılan dava görülmeye devam etti.

Duruşmada kendisini savunan tutuklu sanık Şaban K., “Yılmaz Fayiz’in ailesiyle bir düşmanlığımız veya husumetimiz yoktur. Birbirimize gidip gelirdik. Sağlığım iyiye gitmemektedir. 10 senedir şeker ve vertigo hastasıyım, bayılmalarım çoğaldı. Ben olay günü bıçağı yerden korkutmak amaçlı aldım. Gözlüğüm de yoktu, ilaçlarımı da alamamışım, polislerden kaçmadım. Tahliyemi talep ediyorum, uygun görülmesi halinde ev hapsi uygulanmasını talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, vücudunda 3 bıçak yarası bulunan Yılmaz Fayiz’in ölümüne sebep olan bıçağın tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumundan talep edilen raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin