blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2024 16:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta Mart ayında 485 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre geçen Mart ayında Zonguldak’ta 485 konutun satışı gerçekleştirildi.
TÜİK, 2024 yılı Mart ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. 2024 yılı Ocak ayında 363, Şubat ayında 432 ve Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 yılı Zonguldak ilçelerindeki konutların satışlarına ilişkin istatistikler de paylaşıldı.
Verilere göre 2023 yılında Alaplı ilçesinde 381, Çaycuma ilçesinde bin 90, Devrek ilçesinde 603, Karadeniz Ereğli ilçesinde bin 652, Gökçebey ilçesinde 171, Kilimli ilçesinde 196, Kozlu ilçesinde 845, Merkez ilçede ise bin 155 konutun satışı gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta şiddetli yağış ulaşımı aksattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı ikazların akabinde Zonguldak ve ilçelerinde sağanak yağış tesirini gösterdi. Zonguldak genelinde birdenbire bastıran sağanak, hem kent merkezinde hem de ilçelerde ulaşımı olumsuz etkiledi.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde sağanak nedeniyle birtakım cadde ve sokaklarda büyük su birikintileri oluştu. Araç şoförleri ilerlemekte zahmet çekerken yayalar da güç anlar yaşadı. Alaplı-Akçakoca karayolu üzerinde sel sularının birikmesi nedeniyle ulaşımda bir mühlet aksama meydana geldi. Bilhassa ilçe giriş ve çıkışlarında, Karayolları sorumluluğundaki yol kesitlerinde su birikintilerinin oluştuğu gözlendi.Güçlükle ilerleyen şoförlerin sıkıntı anları, amatör kameralara da yansıdı.
Öte yandan, Alaplı merkez de tesirli olan şiddetli yağış ulaşımı olumsuz etkiledi. Kent içinde kimi bölgelerde su baskınları yaşanırken, belediye takımları su tahliye çalışması yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin