Zonguldak’ta maden ocağında göçük - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2023 16:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta maden ocağında göçük

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi.
Ereğli ilçesi Kandilli mevkiinde TTK’ya bağlı Armutçuk Müessesi’ne ait maden ocağında göçük meydana geldi. GİMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı öğrenir öğrenmez olay yerine hareket ettiklerini ve göçük sonrası ellerine net bir sayı ve bilgi ulaşmadığını belirterek, bölgede çalışan maden işçilerinin başlarına taktıkları baretlerde yer alan çiplerin incelenerek kaç kişi olduğunun tespit edilmesi için çalışma yapıldığını söyledi.
Öte yandan göçük ihbarı sonrası AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin