Reklam
Reklam
zonguldakta maden iscisi silahla kendini vurdu z1OdBSK9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta maden işçisi silahla kendini vurdu

Zonguldak’ta 25 yaşındaki maden işçisi, silahla kendini vurarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde merkez ilçeye bağlı İncivez Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Bir süre önce Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda madenci olarak işe başladığı öğrenilen 25 yaşındaki Tunahan K., silahla kendini vurdu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Tunahan K.’nin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısınca yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kemikli rampalarinda bayram donusu yogunlugu 415JAzRt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kemikli Rampaları’nda bayram dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında bulunan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi.

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürerken, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden başta Karabük olmak üzere Kastamonu ve Sinop’a gelen sürücüler dönüş yolunda yoğunluk oluşturdu.

Karadeniz’in İstanbul bağlantısını sağlayan Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki D-100 Karayolu Kemikli ve İsmetpaşa rampalarında trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Araç sürücülerinin ilerlemekte güçlük çektiği yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram dönüşü nedeniyle artan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülenirken, kilometrelerce uzayan araç kuyruğu dikkat çekti.

Bölgede trafik ekiplerinin ulaşımın aksamaması için denetimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin