Zonguldak’ta maden işçisi silahla kendini vurdu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
zonguldakta maden iscisi silahla kendini vurdu z1OdBSK9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta maden işçisi silahla kendini vurdu

Zonguldak’ta 25 yaşındaki maden işçisi, silahla kendini vurarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde merkez ilçeye bağlı İncivez Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Bir süre önce Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda madenci olarak işe başladığı öğrenilen 25 yaşındaki Tunahan K., silahla kendini vurdu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Tunahan K.’nin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısınca yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobiller kafa kafaya carpisti 2 yarali FsZgf6Eu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı; 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kepez Mahallesi Dört Yol Ağzı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Ereğli istikametinden Zonguldak yönüne seyir halinde olan Emirhan B. yönetimindeki 67 LD 129 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada karşı yönden gelen Hakkı B. idaresindeki 67 UC 319 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük hasar meydana gelirken, sürücüler yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin