Zonguldak’ta tesirini sürdüren kar yağışı nedeniyle 121 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Zonguldak-Ankara kara yolunda vakit zaman oluşan tipi nedeniyle şoförler güç anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ihtarlarının akabinde Zonguldak’ta kar yağışı tesirini aralıklarla sürdürüyor. Vilayet merkezi ve ilçelerde devam eden kar yağışı nedeniyle vilayet genelinde 121 köy yoluna ulaşım sağlanabilmesi için Vilayet Özel İdaresi’ne bağlı takımlar aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.
Karayolları İşletme Şefliği grupları de İstanbul ve Ankara güzergahlarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Zonguldak-Ankara kara yolunda vakit zaman oluşan tipi nedeniyle şoförler güç anlar yaşadı. Trafik takımları tırların geçişine müsaade vermedi. Yola önlemsiz çıkan şoförler ise bir mühlet yardım bekledi. Vilayet merkezinde de Zonguldak Belediyesi’ne bağlı gruplar kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam etti.


Zonguldak’ta kar yağışı etkisini sürdürüyor, 121 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

