blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta kar etkili oldu

Zonguldak’ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışı sonrası kapanma noktasına gelen Zonguldak-Ereğli kara yolu, Karayolları ekiplerinin hummalı çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Karla kaplı yolların temizlenmesinin ardından, saatlerdir bekletilen ağır vasıtaların geçişine izin verildi.
Zonguldak genelinde dünden bu yana etkili olan kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şehrin en kritik arterlerinden biri olan Zonguldak-Ereğli kara yolunda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.
Bir süredir güvenlik gerekçesiyle bekletilen tır ve kamyon gibi uzun araçların da güzergahı kullanmalarına kontrollü olarak izin verildi.
Kara yolunun son durumu dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, beyaz örtüyle kaplanan yüksek kesimlerdeki trafik akışının normale dönmesi görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Çorum’da otomobil ile motokuryenin çarpıştığı kazada bir sürücü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Binevler Kavşağı’ndaki trafik ışıklarında T.K. yönetimindeki otomobil ile E.S. idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından her iki araçta da maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.