Reklam
Reklam
zonguldakta kacak silah operasyonunda adeta cephanelik bulundu 1 tutuklu 9dZc6cNS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta kaçak silah operasyonunda adeta cephanelik bulundu: 1 tutuklu

Zonguldak’ta emniyet gruplarınca düzenlenen operasyonda çok sayıda tabanca ile fişeğin yanı sıra uyuşturucu husus ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Zonguldak Vilayet Emniyet Mürdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü grupları, yasa dışı silah ve mühimmat ticaretini önlemeye yönelik bir operasyon düzenledi.

Silah ticareti yaptığı belirlenen Ö.K. (39), T.T. (44) ve M.A. (46) isimli şüphelilere ilişkin üç ikamet ve iki araçta arama gerçekleştirildi.

Operasyonda 10 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet 36 kalibre fişek, 9 adet 9 mm fişek, 1 adet av tüfeği, 5 adet şarjör ile bir ölçü uyuşturucu unsur ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Öteki Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet cürmünden tahkikat başlatıldı. Şüphelilerden Ö.K. ve M.A. gözaltına alınırken, T.T. tabirinin ardından KOM Şube Müdürlüğü tarafından özgür bırakıldı.

Gözaltına alınan Ö.K. ve M.A., Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Mahkeme sonucu M.A. isimli denetim koşuluyla hür bırakılırken, Ö.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin