Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta Kaçak İçki Operasyonu

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 120 şişe kaçak rakı, 17 adet uyuşturucu hap ve 3 adet sahte çek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Filyos beldesinde jandarma ekiplerinin takibi sonucu bir araç durduruldu.
Cumhuriyet savcısından alınan kararla aranan araçta 120 şişe 70’lik bandrolsüz rakı, 17 adet uyuşturucu hap ve şahısların üzerinde 3 adet sahte çek ele geçirildi. Olayla ilgili Özcan Ö. (40), Mehmet B.A.(41), Satılmış K. (41), Sezgin S. (45) ve Erkan E. (41) gözaltına alındı. Zanlılardan 4’ü savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, başka suçlardan sabıkalı olan ve arandığı öğrenilen Erkan E. ise tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda sel ve heyelan m7vr43Db
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da sel ve heyelan

Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.

İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.

Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.

Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin