ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 120 şişe kaçak rakı, 17 adet uyuşturucu hap ve 3 adet sahte çek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Filyos beldesinde jandarma ekiplerinin takibi sonucu bir araç durduruldu.
Cumhuriyet savcısından alınan kararla aranan araçta 120 şişe 70’lik bandrolsüz rakı, 17 adet uyuşturucu hap ve şahısların üzerinde 3 adet sahte çek ele geçirildi. Olayla ilgili Özcan Ö. (40), Mehmet B.A.(41), Satılmış K. (41), Sezgin S. (45) ve Erkan E. (41) gözaltına alındı. Zanlılardan 4’ü savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, başka suçlardan sabıkalı olan ve arandığı öğrenilen Erkan E. ise tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne gönderildi.


0
Zonguldak’ta Kaçak İçki Operasyonu
0
0
Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı
Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.


