Karabük Postası tarafından
16 Nisan, 2015 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta Kaçak İçki Operasyonu

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 120 şişe kaçak rakı, 17 adet uyuşturucu hap ve 3 adet sahte çek ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Filyos beldesinde jandarma ekiplerinin takibi sonucu bir araç durduruldu. Cumhuriyet savcısından alınan kararla aranan araçta 120 şişe 70’lik bandrolsüz rakı, 17 adet uyuşturucu hap ve şahısların üzerinde 3 adet sahte çek ele geçirildi. Olayla ilgili Özcan Ö. (40), Mehmet B.A.(41), Satılmış K. (41), Sezgin S. (45) ve Erkan E. (41) gözaltına alındı. Zanlılardan 4’ü savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, başka suçlardan sabıkalı olan ve arandığı öğrenilen Erkan E. ise tutuklanarak Beycuma Cezaevi’ne gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaklaşık 150 yıllık tarihi konak çıkan yangın denetim altına alınırken, 7 kişi son anda kurtuldu.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta Pınar Ç.’ye ilişkin 3 katlı konutta şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Konuttan bir kişinin sese uyanması sonrası yangını fark eden 5’i çocuk olmak üzere 7 kişi son anda kendilerini dışarı attı. Alevler kısa müddette tüm meskeni sararken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis takımları sevk edildi. Takımların 2 saatlik müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yaklaşık 150 yıllık olan tarihi konak büsbütün yanarak kullanılmaz hale geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin