Reklam
Reklam
zonguldakta jandarma ve polis ekiplerinin denetimleri suruyor
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta jandarma ve polis ekiplerinin denetimleri sürüyor

Zonguldak’ta jandarma ve polis ekiplerince 18-24 Kasım tarihleri arasında yapılan denetimlerin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Zonguldak Valiliği tarafından İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 18-24 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılan uygulamalar ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.

5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 10 şüpheli, 10 yıl üzeri hapis cezası ile aranan 3 şüpheli ile ifade için aranan 21 kişi ekiplerce yakalandı. Uygulamalarda 4 tabanca, 1 tüfek ile 12 tabanca mermisi ele geçirildi. Ruhsatsız işletilen maden ocaklarına yönelik yapılan denetimlerde dört ocak imha edildi. 20 metre ray, 1 adet vinç ile 6 ton kömür ele geçirildi.

258 okulda denetleme yapılırken 2 bin 371 kişi sorgulandı. 42 metruk bina ile 185 umuma açık yer ile 184 servis denetlendi. 854 uygulama yapılırken 14 bin 727 araç ile 9 bin 437 kişi denetlendi.

Uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında 6 operasyon düzenlendi. 1 şüpheliye adli kontrol hükümleri uygulandı. 32,68 gram esrar, 5 gram kubar esrar, 21,59 metamfetamin, 4,25 gram sentetik kannabinoid, 42 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin