Reklam
Reklam
zonguldakta jandarma ve polis ekiplerinin denetimleri suruyor
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta jandarma ve polis ekiplerinin denetimleri sürüyor

Zonguldak’ta jandarma ve polis ekiplerince 18-24 Kasım tarihleri arasında yapılan denetimlerin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Zonguldak Valiliği tarafından İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 18-24 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılan uygulamalar ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.

5 yıla kadar hapis cezası ile aranan 10 şüpheli, 10 yıl üzeri hapis cezası ile aranan 3 şüpheli ile ifade için aranan 21 kişi ekiplerce yakalandı. Uygulamalarda 4 tabanca, 1 tüfek ile 12 tabanca mermisi ele geçirildi. Ruhsatsız işletilen maden ocaklarına yönelik yapılan denetimlerde dört ocak imha edildi. 20 metre ray, 1 adet vinç ile 6 ton kömür ele geçirildi.

258 okulda denetleme yapılırken 2 bin 371 kişi sorgulandı. 42 metruk bina ile 185 umuma açık yer ile 184 servis denetlendi. 854 uygulama yapılırken 14 bin 727 araç ile 9 bin 437 kişi denetlendi.

Uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında 6 operasyon düzenlendi. 1 şüpheliye adli kontrol hükümleri uygulandı. 32,68 gram esrar, 5 gram kubar esrar, 21,59 metamfetamin, 4,25 gram sentetik kannabinoid, 42 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin