Zonguldak Valiliği, Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağlı Aşevi ve Vefa Projesi kapsamında, muhtaçlık sahibi vatandaşlara yönelik dayanak hizmetlerinin devam ettiğini duyurdu.
Bu kapsamda, yaşlı, engelli, hasta ve yemek yapabilecek durumu olmayan vatandaşlara sıcak yemek hizmeti sunuluyor. Ayrıyeten yaşlılar ve hasta vatandaşlar konutlarında ziyaret edilerek muhtaçlıkları yerinde kıymetlendirilerek gerekli dayanak sağlanıyor.


215
Zonguldak’ta ihtiyaç sahiplerine destek sürüyor
223
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

