Reklam
Reklam
zonguldakta hedef lgs yks projesi degerlendirme toplantisi yapildi kTRkdyVf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta “Hedef LGS-YKS Projesi” değerlendirme toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta Ulusal Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hedef LGS-YKS Projesi” kapsamında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı 2. devir başı uygulama ve kıymetlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen başkanlığında düzenlenen toplantıya, proje vilayet koordinatörü Ayşegül Balcı ve Zonguldak genelindeki imam hatip liseleri ile projeye dâhil olan imam hatip ortaokullarının okul koordinatörleri katıldı.

Toplantıda, Maksat LGS-YKS uygulama kılavuzu doğrultusunda gündem hususları, 1. periyotta yapılan çalışmalar ve alanda elde edilen deneyimler ele alındı. Projenin daha verimli yürütülmesi ismine değerlendirmeler yapılarak, yeni periyot için yol haritası belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tunelde feci kaza motosiklet surucusu hayatini kaybetti RLwx6jlq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin