Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, Vilayet Jandarma Kumandan Vekili Albay Orhan Kaş ve Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla haftalık asayiş ve güvenlik toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, vilayet genelinde güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik şu mevzular ele alındı:
“Terörle uğraş çalışmaları, Kaçak maden ocaklarının kontrolleri, Kış kaidelerine uygun trafik önlemleri, Mali ve organize kabahatlerle gayret, Uyuşturucuyla uğraş faaliyetleri, Genel asayiş ve alınması gereken tedbirler,
Düzensiz göçle gayret, Siber cürümlerle uğraş planlamaları, Okul etraflarında güvenlik uygulamaları.”
Toplantıda bedellendirilen konuların faal halde uygulanması için gerekli önlemlerin alınacağını vurguladı.


Zonguldak’ta haftalık asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi
Karabük’te Alkol ortamında tekme ve yumruklar konuştu
Karabük’te birlikte alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansırken, darbedilen kişi saldırganlardan şikayetçi olmadı.
Olay, Yenişehir Mahallesi’nde araç girişine kapalı pazar yeri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan 5 arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki bir kişi çalılık alana doğru uzaklaşırken, 3 kişi diğer arkadaşlarını aralarına alarak tekme ve yumruklarla darbetti.
Yere düşen kişinin darbedildiği kavga, gruptaki diğer 2 kişinin araya girmesiyle sona erdi.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kişi, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmedi.
Darbedilen kişinin arkadaşlarından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

