Zonguldak’ta kar yağışının akabinde güneş yüzünü gösterdi. Havadan dron ile görüntülenen kent merkezinde adeta kartpostallık görüntüler oluştu. Vilayet Özel İdaresi’ne bağlı takımlar 33 köy yolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Zonguldak’ta aralıklarla tesirli olan kar yağışının akabinde 20 santimetreyi aşan kar kalınlığı sebebiyle vilayet genelinde eğitime bir gün orta verildi. Birtakım binalarda buz sarkıtları oluşurken yüksek kesitlerde karla çaba çalışmaları da devam ediyor. Vilayet Özel İdaresi’ne bağlı takımlar kar nedeniyle kapanan 33 köy yolunu ulaşıma açmak için aralıksız çalışıyor.
Haftanın birinci gününde güneşin doğuşuyla birlikte hava sıcaklığı eksi 2 dereceden 7 dereceye kadar yükseldi. Güneşle birlikte beyaza bürünen kent merkezinde dron havadan çekilen manzaralarla kartpostallık görüntüler oluştu.


157
Zonguldak’ta güneşle birlikte kartpostallık manzaralar oluştu
758
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

