Zonguldak’ta kar yağışının akabinde güneş yüzünü gösterdi. Havadan dron ile görüntülenen kent merkezinde adeta kartpostallık görüntüler oluştu. Vilayet Özel İdaresi’ne bağlı takımlar 33 köy yolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Zonguldak’ta aralıklarla tesirli olan kar yağışının akabinde 20 santimetreyi aşan kar kalınlığı sebebiyle vilayet genelinde eğitime bir gün orta verildi. Birtakım binalarda buz sarkıtları oluşurken yüksek kesitlerde karla çaba çalışmaları da devam ediyor. Vilayet Özel İdaresi’ne bağlı takımlar kar nedeniyle kapanan 33 köy yolunu ulaşıma açmak için aralıksız çalışıyor.
Haftanın birinci gününde güneşin doğuşuyla birlikte hava sıcaklığı eksi 2 dereceden 7 dereceye kadar yükseldi. Güneşle birlikte beyaza bürünen kent merkezinde dron havadan çekilen manzaralarla kartpostallık görüntüler oluştu.


Zonguldak’ta güneşle birlikte kartpostallık manzaralar oluştu
Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı
Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.
Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

