Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta fırtına ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi

Zonguldak’ta geceden bu yana etkili olan fırtına ve kuvvetli yağış sebebiyle ağaçlar devrildi. Bir otomobil hasar gördü, sahilde dev dalgalar meydana geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kuvvetli fırtına ve yağış uyarısının ardından şehir merkezinde ekipler geceden bu yana teyakkuza geçti. Fırtına sebebiyle ağaçlar yollara devrildi. Bir apartmandan düşen taş ve tuğla parçaları park halindeki otomobili hurdaya çevirdi. İtfaiye ekipleri yollara devrilen ağaçlar sebebiyle polis ekipleri ile birlikte güvenlik önlemi alarak ulaşımı kontrollü sağladı.
Kozlu Sahil Yolu’nda şiddetli yağış sebebiyle su birikintileri yaşandı. Belediye ekipleri mazgallarda temizlik çalışması yaptı. Kozlu Sahili’nde kuvvetli fırtına sebebiyle dev dalgalar meydana geldi. Dalgalar sebebiyle sahil sular altında kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mantar toplamaya çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adam 8 saat sonra bulundu

Düzce’de mantar toplamak için ormanlık alana giden 75 yaşındaki adam kayboldu. Gruplar şahsı 8 saatlik arama sonrasında bularak hastaneye kaldırdı.
Olay, Korugöl mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Üçköprü köyü mevkiinde bulunan Korugöl Turizm alanlarında mantar toplamaya çıkan 75 yaşında ki Tahir T.’’den uzun müddet yakınları haber alamayınca durumu jandarma gruplarına bildirdi. Bölgeye ulaşan jandarma grupları AFAD başta olmak üzere mahallî sivil toplum kuruluşlarının da iştiraki ile bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 kilometrelik alan taraması yapılırken, mantar toplamak için ormanda kaybolan 75 yaşındaki Tahir T. takımlarca bulundu. Arazi aracıyla ana yola çıkarılan yaşlı adam, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Tahir T’nin sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin