Zonguldak’ta hafif ticari araçla çarpışan motosikletin 15 yaşındaki şoförü hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Devrek ilçesine bağlı Şahintepe mevkisinde 15 yaşındaki Ahmet Yolcuoğlu yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet ile H.P.’nin (59) kullandığı 67 AEZ 254 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle Yolcuoğlu yere savruldu.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sıhhat Yolcuoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma takımları etrafta güvenlik tedbiri alırken kazada yaralanan ticari aracın şoförü H.P. de Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kaza sonrası Yolcuoğlu’nun cansız vücudu otopsi için morga kaldırılırken, kazaya ait soruşturma başlatıldı.


Zonguldak’ta feci kaza: 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.
İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

