Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde faaliyette bulunan ’Çaycuma Bisiklet Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Erkan Akçelik seçimi kaybederek, kulübün yeni başkanı Tülay Tuncel oldu.
Çaycuma’da bir müddettir faaliyetlerde bulunan Bisiklet Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul’da mevcut lider Erkan Akçelik yine başkanlık için adaylığını açıklarken, karşısına rakip olarak bayan aday Tülay Tuncel çıktı.
Kongre, Bisiklet Kulübü’ne ilişkin faaliyet binasında gerçekleştirildi. Kongrede, hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde gündem hususlarına geçildi. Gündemde yer alan başkanlık seçimlerinde Erkan Akçelik ve Tülay Tuncel, başkanlık adayı olarak üyelerin karşısına çıktı. Kulübün üyeleri başkanlık seçimlerinde tarafını bayan aday olan Tülay Tuncel’e vererek, seçimleri kazanan aday Tülay Tuncel oldu.
Seçimlerde 31 oy kullanıldı ve 1 oy geçersiz sayıldı. Sonuçlarla birlikte mevcut aday olan Erkan Akçelik 12 oy alırken, Tülay Tuncel ise 18 oy alarak Çaycuma Bisiklet Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. Kulübe başkan olarak seçilen Tülay Tuncel’in yönetim kurulu da muhakkak oldu. Buna nazaran lider Tülay Tuncel, Lider Yardımcısı Ahmet Dereli, Sayman Emre Can Kurt, Genel Sekreter Selin Ergil, Üye Nurten Köktürk oldu. Denetleme Kurulu ise Gülhan Çetin, Döndü Uzaldı ve Deniz Özger olarak belirlendi.


Zonguldak’ta bisiklet kulübüne kadın başkan seçildi
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

