Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta asayiş uygulaması, 92 iş yeri denetlendi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerine yönelik geniş kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında toplam 92 iş yeri denetlenirken, bin 469 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.
Yapılan kontroller sırasında, bakaya olarak aranan bir şahsa gerekli tebliğ yapıldı. Bu, emniyet güçlerinin aranan şahısların tespitine yönelik çalışmalarının bir parçası olarak dikkat çekti. Denetimler sırasında, kapalı alanda nargile ve tütün sunumu yaptığı tespit edilen bir kafe hakkında da gerekli idari yaptırımın uygulanması için tutanak tutuldu. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerinin denetlenmesine devam edileceğini belirtti. Bu tür denetimlerin, toplumun genel güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kırklar Dağı Mescidi çıkan yangında kül oldu

Trabzon-Bayburt hududunda, 3 bin 100 rakımda bulunan Kırklar Dağı Mescidi, bu akşam çıkan yangında kül oldu.
Alınan bilgiye nazaran, yörede manevi bir merkez olarak kabul edilen Kırklar Dağı Mescidi’nde bu akşam bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında büyük kısmı ahşap alan tarihi mescid alevlere teslim olurken, yangına rüzgar nedeniyle müdahale edilemedi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Yüzyıllardır yöre halkı tarafından manevi bir merkez olarak kabul edilen Kırklar Dağı, yörede "Kırkların buluşma yeri" inancıyla anılıyordu.
Son yıllarda birçok kişi için uğrak bir nokta haline gelen Kırklar Dağı, hem inanç turizmi hem de tabiat turizmi açısından öne çıkıyordu. Bölge, kuvvetli parkurlarıyla yerli ve yabancı dağcıların rotasında da yeralıyordu.

Bizi sosyal medyadan takip edin