Zonguldak’ta asayiş uygulaması, 92 iş yeri denetlendi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş uygulaması, 92 iş yeri denetlendi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerine yönelik geniş kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında toplam 92 iş yeri denetlenirken, bin 469 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.

Yapılan kontroller sırasında, bakaya olarak aranan bir şahsa gerekli tebliğ yapıldı. Bu, emniyet güçlerinin aranan şahısların tespitine yönelik çalışmalarının bir parçası olarak dikkat çekti. Denetimler sırasında, kapalı alanda nargile ve tütün sunumu yaptığı tespit edilen bir kafe hakkında da gerekli idari yaptırımın uygulanması için tutanak tutuldu. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerinin denetlenmesine devam edileceğini belirtti. Bu tür denetimlerin, toplumun genel güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin