Zonguldak’ta asayiş uygulaması, 92 iş yeri denetlendi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş uygulaması, 92 iş yeri denetlendi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, il merkezinde umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerine yönelik geniş kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Bu uygulama kapsamında toplam 92 iş yeri denetlenirken, bin 469 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.

Yapılan kontroller sırasında, bakaya olarak aranan bir şahsa gerekli tebliğ yapıldı. Bu, emniyet güçlerinin aranan şahısların tespitine yönelik çalışmalarının bir parçası olarak dikkat çekti. Denetimler sırasında, kapalı alanda nargile ve tütün sunumu yaptığı tespit edilen bir kafe hakkında da gerekli idari yaptırımın uygulanması için tutanak tutuldu. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak umuma açık dinlenme ve eğlence yerlerinin denetlenmesine devam edileceğini belirtti. Bu tür denetimlerin, toplumun genel güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede kacakciliga gecit yok Hq1FXPlT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de kaçakçılığa geçit yok

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 12 ayrı operasyonda 12 şahsa işlem yapılırken çok sayıda tarihi sikke, kaçak sigara, tütün, elektronik eşya ele geçirildi.

Düzce’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda son bir hafta içinde 12 olaya müdahale edildi. Yapılan çalışmalarda 18 kilo nargile tütünü, bin 500 kaçak puro, 6 adet kaçak cep telefonu, 8 adet kaçak flaş bellek, 10 bin 233 adet tarihi sikke, 8 adet yasaklı kitap, 3 adet kaçak bilgisayar, 415 adet kaçak elektronik sigara ve bin 960 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin