Zonguldak’ta Aile ve Sosyal Hizmet kuruluşlarına habersiz denetimler devam ediyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta Aile ve Sosyal Hizmet kuruluşlarına habersiz denetimler devam ediyor

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlarda habersiz denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu denetimlerle, hizmetlerin kalitesinin artırılması ve eksikliklerin hızlıca giderilmesi hedefleniyor.

İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, kuruluşların fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve sunulan hizmetlerin kalitesini titizlikle inceliyor. Merkez Huzurevi Müdürlüğü, Kozlu Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi birçok yatılı kuruluşa yapılan ziyaretlerle, eksiklikler yerinde tespit ediliyor ve gerekli önlemler hızla hayata geçiriliyor.

Denetimler kapsamında, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi için kurumların sürekli olarak geliştirilmesi ve standartlarının yükseltilmesi gerektiği vurgulandı. Hassas gruplara yönelik hizmetlerde süreklilik ve kalite artırımı sağlamak amacıyla düzenli kontrollerin devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 10:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaçak kazı ve uyuşturucu operasyonlarında 11 kişi yakalandı

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda kaçak kazı malzemeleri ile uyuşturucu madde ele geçirilirken 11 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Safranbolu ilçesinde, Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaya Mezarları bölgesinde yürütülen faaliyet sırasında şüphe üzerine durdurulan araçta arama yapıldı. Araçta bulunan 6 kişiye ait olduğu değerlendirilen malzemeler arasında 1 hilti, 3 hilti ucu, 1 kürek, 1 manivela, 1 kazma, 1 balta, 1 uzatma kablosu ve 1 jeneratör ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı ile Yenice Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde Karabük merkez ve Yenice ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda ise 5 şüphelinin üzerlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Aramalarda 14,85 gram metamfetamin, 1 uyuşturucu kullanma aparatı ile 2 cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin