Reklam
Reklam

Zonguldak’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi

zonguldakta 18 mart canakkale zaferi ve sehitleri anma gunu dolayisiyla toren duzenlendi gyPs3mvR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 111. yıl dönümü dolayısıyla Şehitler Anıtı önünde tören düzenlendi.

Törene, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, askeri erkân, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, kolluk kuvveti amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitler Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan törende; aziz şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören alanı Türk bayraklarıyla donatıldı. Tören Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun şehitlik defterini imzalayıp, günün anlam ve önemine dair konuşmasını yapmasıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin