Reklam
Reklam

Zonguldak’ta 129 kişiye usulsüz rapor düzenlediği iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta devlet hastanesinden 129 kişiye usulsüz şekilde rapor düzenleyerek haksız kazanç sağlandığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu “Kuyu 28” operasyonu kapsamında Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği tarafından “Nitelikli Dolandırıcılık” ve “Rüşvet” suçundan gözaltına alınan 7 şüpheli sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Karadeniz Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi. Aralarında İstanbul’da doktor olduğu öğrenilen N.T., eczane çalışanı ve muhtar olduğu öğrenilen Ö.K., kendisini hemşire olarak tanıtan İ.Ç., Düzce İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı olduğu öğrenilen O.S. ile E.G., N.Ç., M.Y. polis ekipleri eşliğinde Cumhuriyet Savcılığı’na getirildi.

Şüphelilerin adliyedeki sorgusu sürerken yapılan incelemelerde, Karadeniz Ereğli ilçesinin yanı sıra Düzce ve İstanbul’un gibi farklı şehirlerden 129 kişi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nden usulsüz bir şekilde rapor alındığı tespit edildi. Haksız kazanç elde ettiği öne sürülen şüphelilerden İ.Ç, N.T. ve E.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.Ç., M.Y., O.S. ve Ö.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin