ZONGULDAK ‘ta işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 hakim ve savcı tutuklandı. FETÖ’nün darbe girişimi nedeniyle Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 24 hakim ve savcıdan 10’u dün Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadeleri alınan hakim ve savcılar nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gece boyunca süren ve sabah saatlerinde sona eren mahkemede 10 hakim ve savcı tutuklandı.


0
Zonguldak’ta 10 hakim ve savcı tutuklandı
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


