Zonguldaklı yazarın kitapları ilgi odağı oldu - Karabük Haber Postası
zonguldakli yazarin kitaplari ilgi odagi oldu gflzXjDR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldaklı yazarın kitapları ilgi odağı oldu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1970 yılında doğan kitap yazarı Hüseyin Uyar, 2023 yılında çıkardığı iki kitabını da okuyucularıyla buluşturarak ilgi odağı oldu.

Çaycuma ilçesinde ikamet eden 54 yaşındaki kitap yazarı Hüseyin Uyar, kaleme aldığı kitaplarla okuyucularına ulaşmaya devam ediyor. Yazar Hüseyin Uyar, ZGC Çaycuma Temsilcisi Davut Uyar’ı ziyaret ederek kitaplarını hediye etti.

Tarih, mitoloji ve felsefe ile hayatında hep var olan öykülerle özel ilgilendiği alanlarla ilgi odağı olmayı sürdüren Yazar Hüseyin Uyar, kaleme aldığı ‘Mucizeyi beklerken’ isimli öykü kitabını geçtiğimiz 2023 yılında okuyucularıyla buluşturdu.

Bu kitabını çıkarmasının ardından yine kitap yazmaya devam eden Uyar, ’Zemheri Sıcağı’ ve ’Sarkaç’ isimli iki kitabını daha okuyucuyla buluşturdu. ’Zemheri Sıcağı’ isimli kitabı roman olurken, diğer kitap ’Sarkaç’ ise öykü olarak devam ettirdi. ’Dualite’ ile yol haritası çizen Uyar, bu kitabını Dr. Özlem Demir ile ortak kaleme aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kontrolden cikan otomobil kaldirimda agaca carpti 1 olu 1 yarali VNr2UeNb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden çıkan otomobil kaldırımda ağaca çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Kastamonu’da kontrolden çıkarak kaldırımdaki ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Cumhuriyet Caddesi üzerinde Sinanbey Parkı önünde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.B. idaresindeki 06 BZH 145 Citroen marka otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımdaki ağaca çarptı. Kazada hurdaya dönün araçta sürücü yaralanırken, 19 yaşındaki Erenşah Ergün olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Y.B. olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ergün’ün cenazesi ise, yapılan inceleme sonrası aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Öte yandan Erenşah Ergün’ün, GMG Kastamonuspor’un alt yapısında oynadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin