Zonguldaklı yazarın kitapları ilgi odağı oldu - Karabük Haber Postası
zonguldakli yazarin kitaplari ilgi odagi oldu gflzXjDR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldaklı yazarın kitapları ilgi odağı oldu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1970 yılında doğan kitap yazarı Hüseyin Uyar, 2023 yılında çıkardığı iki kitabını da okuyucularıyla buluşturarak ilgi odağı oldu.

Çaycuma ilçesinde ikamet eden 54 yaşındaki kitap yazarı Hüseyin Uyar, kaleme aldığı kitaplarla okuyucularına ulaşmaya devam ediyor. Yazar Hüseyin Uyar, ZGC Çaycuma Temsilcisi Davut Uyar’ı ziyaret ederek kitaplarını hediye etti.

Tarih, mitoloji ve felsefe ile hayatında hep var olan öykülerle özel ilgilendiği alanlarla ilgi odağı olmayı sürdüren Yazar Hüseyin Uyar, kaleme aldığı ‘Mucizeyi beklerken’ isimli öykü kitabını geçtiğimiz 2023 yılında okuyucularıyla buluşturdu.

Bu kitabını çıkarmasının ardından yine kitap yazmaya devam eden Uyar, ’Zemheri Sıcağı’ ve ’Sarkaç’ isimli iki kitabını daha okuyucuyla buluşturdu. ’Zemheri Sıcağı’ isimli kitabı roman olurken, diğer kitap ’Sarkaç’ ise öykü olarak devam ettirdi. ’Dualite’ ile yol haritası çizen Uyar, bu kitabını Dr. Özlem Demir ile ortak kaleme aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin