Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 1970 yılında doğan kitap yazarı Hüseyin Uyar, 2023 yılında çıkardığı iki kitabını da okuyucularıyla buluşturarak ilgi odağı oldu.
Çaycuma ilçesinde ikamet eden 54 yaşındaki kitap yazarı Hüseyin Uyar, kaleme aldığı kitaplarla okuyucularına ulaşmaya devam ediyor. Yazar Hüseyin Uyar, ZGC Çaycuma Temsilcisi Davut Uyar’ı ziyaret ederek kitaplarını hediye etti.
Tarih, mitoloji ve felsefe ile hayatında hep var olan öykülerle özel ilgilendiği alanlarla ilgi odağı olmayı sürdüren Yazar Hüseyin Uyar, kaleme aldığı ‘Mucizeyi beklerken’ isimli öykü kitabını geçtiğimiz 2023 yılında okuyucularıyla buluşturdu.
Bu kitabını çıkarmasının ardından yine kitap yazmaya devam eden Uyar, ’Zemheri Sıcağı’ ve ’Sarkaç’ isimli iki kitabını daha okuyucuyla buluşturdu. ’Zemheri Sıcağı’ isimli kitabı roman olurken, diğer kitap ’Sarkaç’ ise öykü olarak devam ettirdi. ’Dualite’ ile yol haritası çizen Uyar, bu kitabını Dr. Özlem Demir ile ortak kaleme aldı.


Zonguldaklı yazarın kitapları ilgi odağı oldu
Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

