ZONGULDAK Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri kendi olanaklarıyla gittikleri Amerika Birleşik Devletleri seyahatinden döndü. Karabük TSO’nun başlattığı gezi programının ardından, ZTSO üyeleri gittikleri ABD seyahatinden yurda döndü. Amerika seyahatine ZTSO Yönetim Kurulu’ndan Necmi Abay, Yücel Mercimek, meclis üyelerinden Lütfiye Zilan Cenk, ZTSO Genel Sekreteri Renda Okay, ZTSO Başkanı Salih Demir’in oğlu Sercan Demir, üyelerden Naci Orhan, Yeter Yılmaz, Bahattin Zilan, Serdar Yılmaz, Songül Yılmaz, Kadriye Kebap, Nazif Çoraman, Zafer Ayas ve EsTur’un sahibi Cüneyt Yılmaz katıldı. Zonguldak TSO üyeleri, Washington, New York, Manhattan, New Jersey ve Atlantic City’i gezerek dünyanın en tanınan abidelerinden biri olan ABD’nin New York şehrindeki Liberty (Özgürlük) adası üzerinde bulunan ve 1886 yılından bu yana Amerika’nın simgesi olan anıtsal heykeli ve gözlem kulesi ile Amerika Birleşik Devleti Başkanlarının Washington’da bulunan resmi ikametgahı olan Beyaz Saray’ı ziyaret etti. Renda Okay seyahatten duydukları memnuniyeti dile getirirken, tüm üyelere seslenerek grup halinde gitmek istedikleri takdirde anlaşmış oldukları tur şirketiyle yapılan programa Ticaret Sanayi Odası’nın yardımcı olacağını ve fuarlara katılım sağlanırsa KOSGEB’in desteğini alabileceklerini belirtti. Zonguldak TSO’dan sonra Ereğli TSO’nun da gezi programı için çalışmalara başladığı belirtildi.


Zonguldak TSO Üyeleri ABD Ziyaretinden Döndü
Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi
Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.
Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.
“İyi ki Galatasaraylıyız”
Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“İlklerin takımı Galatasaray”
Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.
“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.
Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


