blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak tenisinde 73 yıllık gurur

Zonguldak’ta 1951 yılında kurulan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 73. yılını Türkiye Şampiyonası ile kutlayacak.
Ereğli Kömürleri İşletmesi (EKİ) Müessese Müdürü Osman Zeki Yerdelen Başkanlığında 1951 yılında halen faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğü tarihi tesiste kurulan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu yıl kuruluşunun 73,yılını kutluyor. 73 yıldır yetiştirdiği tenisçiler, tenis hakemleri ve antrenörler ile büyük başarılar yakalayan, Türkiye şampiyonları, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda görev alan tenis hakemleri ve tenis antrenörleri çıkaran Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Zonguldak ve Türkiye tenis tarihinde önemli bir yere sahip.
Zonguldak şehrindeki 6 yaşındaki çocuklardan başlayarak her yaştaki tenis oyuncusuna hizmet veren Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarihi tesislerinde düzenlediği önemli organizasyonlarla da adından söz ettiriyor.
Bu büyük organizasyonlardan biri de 23 Haziran’da Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 73 yıllık tarihi tesislerinde başlayacak olan Türkiye Tenis Federasyonu Zonguldak 73.Yıl T100 Masters Tenis Turnuvası olacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan 18 Yaştan başlayarak 55 yaş üstündeki 75 tenisçi turnuvada mücadele ederek puan kazanmak ve klasmanda üst sıralara tırmanmak için ter dökecek.
23 Haziran pazar günü başlayarak 30 Haziran’a kadar devam edecek olan bu önemli organizasyon tenis severlere daima kapıları açık olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen büyük spor organizasyonlarından biri olarak tarihteki yerini alacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin