blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Aralık, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde bilgi güvenliği ve farkındalık eğitimleri verildi

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı 14 orman işletme müdürlüklerinde "Bilgi Güvenliği ve Farkındalık Eğitimi" tamamlandı.
Kurumsal ve şahsî bilgi güvenliğini sağlamak hedefiyle Aralık 2024 boyunca Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğüne bağlı 14 Orman İşletme Müdürlüklerinde “Bilgi Güvenliği ve Farkındalık Eğitimi" tamamlandı. Günümüzde insanların sahip olduğu en pahalı varlığın bilgi olduğu düşünülerek bilginin erişilebilirlik, bütünlük ve kapalılık nitelikleri bakımından daima korunması gerektiğinin altının çizildiği ve Bilgi Teknolojileri ve İrtibat Şube Müdürü tarafından verilen sunum ve görüntüler eşliğinde verilen eğitimde, bilgi ve bilgi güvenliği nedir?, kurumsal bilgi güvenliği nasıl sağlanır?, bilgi güvenliği ihlalleri nelere mal olur?, çalışandan beklenenler?, parola güvenliği, yedekleme, e-posta güvenliği mevzuları işlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ev eşyası hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Samsun’da bir vatandaşın ikametinin önüne kargo firması tarafından bırakılan beyaz eşya ve mobilyaların çalınması olayı, polis gruplarının çalışması sonucu kısa müddette aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, bir kargo firması tarafından bir vatandaşın ikametinin giriş kapısı önüne bırakılan beyaz eşya ve mobilyalar, kimliği belgisiz şahıslarca çalındı. Olayın akabinde harekete geçen polis takımları, yaptıkları çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelilerinin G.K. ve M.N. olduğunu tespit etti.
Şüpheliler kısa müddette yakalanırken, çalınan eşyalar da bulunarak sahibine eksiksiz biçimde teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K. ve M.N. hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin