Reklam
Reklam
zonguldak il ozel idaresi 2025 yili yatirimlari icin toplandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak İl Özel İdaresi 2025 yılı yatırımları için toplandı

Zonguldak Vilayet Özel Yönetimi, 2024 yılı çalışmalarını pahalandırmak ve 2025 yılı yatırım programlarını planlamak gayesiyle toplantı gerçekleştirdi.

Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz başkanlığında yapılan toplantılara, ünite müdürleri ve ilçe özel yönetim müdürleri katıldı. Toplantıda, bölgenin gereksinimlerini karşılamaya yönelik yatırımların planlanması ve iş süreçlerinin yürütülmesi için bir yol haritası oluşturulmasını amaçlandı. Genel Sekreter Karayılmaz, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, Vilayet Özel İdaresi’nin Zonguldak’a hizmet odaklı bir anlayışla çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Mayıs, 2026 11:07 tarihinde yayınlandı
0

Bayram öncesi Şehit ailelerine vefa ziyareti

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir vefa ziyareti gerçekleştirdi.

İl Müdürlüğü idarecileri, vatan, bayrak, ezan ve mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden şehitlerin emaneti olan ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olunduğu bir kez daha ifade edildi. Yetkililer, bu toprakları canları pahasına vatan yapan kahraman şehitlerin hatırasının milletin gönlünde daima yaşayacağını vurguladı.

Açıklamada, “Onların geride bıraktığı kıymetli aileleri, devletimizin şefkat eli, milletimizin vefası ve dualarıyla her zaman baş tacımızdır” denildi.

Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ikliminde gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehitler rahmet, minnet ve dualarla anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin