Zonguldak Vilayet Özel Yönetimi, 2024 yılı çalışmalarını pahalandırmak ve 2025 yılı yatırım programlarını planlamak gayesiyle toplantı gerçekleştirdi.
Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz başkanlığında yapılan toplantılara, ünite müdürleri ve ilçe özel yönetim müdürleri katıldı. Toplantıda, bölgenin gereksinimlerini karşılamaya yönelik yatırımların planlanması ve iş süreçlerinin yürütülmesi için bir yol haritası oluşturulmasını amaçlandı. Genel Sekreter Karayılmaz, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, Vilayet Özel İdaresi’nin Zonguldak’a hizmet odaklı bir anlayışla çalışmaya devam edeceğini vurguladı.


Zonguldak İl Özel İdaresi 2025 yılı yatırımları için toplandı
Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.
Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.
Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.
Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

