Reklam
Reklam
zonguldak il ozel idaresi 2025 yili yatirimlari icin toplandi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak İl Özel İdaresi 2025 yılı yatırımları için toplandı

Zonguldak Vilayet Özel Yönetimi, 2024 yılı çalışmalarını pahalandırmak ve 2025 yılı yatırım programlarını planlamak gayesiyle toplantı gerçekleştirdi.

Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz başkanlığında yapılan toplantılara, ünite müdürleri ve ilçe özel yönetim müdürleri katıldı. Toplantıda, bölgenin gereksinimlerini karşılamaya yönelik yatırımların planlanması ve iş süreçlerinin yürütülmesi için bir yol haritası oluşturulmasını amaçlandı. Genel Sekreter Karayılmaz, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, Vilayet Özel İdaresi’nin Zonguldak’a hizmet odaklı bir anlayışla çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin